הכול על תהליך שיקום בטון בסנפלינג

שיקום בטון בסנפלינג

המאמר באדיבות http://s-israel.co.il

אם אתם אוהבים אתגרים, בוודאי כבר ביליתם לא פעם ולא פעמיים בפארקים אתגריים או יצאתם לטיול אקסטרים אתגרי. באחד מהמקומות הללו כבר בטח נתקלתם בחבלי סנפלינג ואולי גם התנסיתם בגלישה על גבי המתקן. לא כך? עכשיו, אנו מעוניינים לגלות לכם על עוד שימוש בסנפלינג, והפעם, לא מדובר על פעילות אתגרית לשם הנאה אלא מדובר כאן על שימוש יעיל במתקן לצורך ביצוע עבודות בגובה.

שיקום בטון בסנפלינג – מתי צריך את זה?

כאשר יש צורך לבצע עבודות שיקום בטון בחלקים חיצוניים של מבנים ובמקומות גבוהים, משתמשים לפעמים במתקן סנפלינג לצורך ביצוע העבודות. בעבר, השתמשו יותר במנופי קרקע לצורך כך, אך בשנים האחרונות גילו כי מתקן הסנפלינג הינו נוח בהרבה לביצוע עבודות כאלה, עברו להשתמש בו. במיוחד כאשר מדובר בביצוע עבודות במיקומים בהם לא ניתן להעמיד מנופי קרקע כמו באתרי בנייה או כשמדובר במבנים גבוהים מאוד שהמנופים לא ממש מגיעים עד למעלה. את בסיס המתקן מחברים לגג הבניין, וממנו משתלשלים העובדים לעבר המקומות אליהם יש צורך להגיע לצורך ביצוע העבודות.

האם כל אחד יכול לעשות את זה?

טוב, אז ברור שלא כל אחד יכול לבצע שיקום בטון בסנפלינג, ולצורך כך חייבים ברישיון מתאים. רישיון שמאשר כי הפועל יודע כיצד להשתמש בסנפלינג, שהוא מכיר את כללי הבטיחות ואת אופן הפעולה של המתקן. וגם אם כבר עשיתם סנפלינג פעם או פעמיים, עדיין זה לא אומר שאתם יודעים איך להתקין אותו על גג של בניין ובעיקר, כיצד לבצע תיקוני מבנים כאשר אתם על המתקן הזה. אז עשו טובה, תשמרו על עצמכם, והשאירו את העבודה הזאת למומחים שמתמקצעים בתחום בדיוק בשביל להעניק לכם את השירות המושלם הזה.