שיש לאי במטבח – איזה הכי כדאי?

אי למטבח

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים בונים את המטבח שלהם בשיא הפרקטיות, תוך שהצבה ובניית אי במטבח עליו ניתן להניח כלים ולעבוד על גביו – הפכה לבחירה מוכרת ופופולארית.

אי שנוצר במטבח מקנה משטח עבודה עשוי עץ, שיש או כל חומר אחר, תוך בחירה של משטח בהתאמה לסגנון הבית. אז איזה שיש לאי במטבח כדאי לבחור? הנה רשימה של 4 סוגים מומלצים ובאתר https://www.nir-zvi.co.il תוכלו למצוא המלצות נוספות!

שיש גרניט – סוג זה של שיש נחשב הפופולארי ביותר ליצירת אי במטבח, בעוד שמדובר באחד החומרים החזקים ביותר שקיימים כיום. גרניט היא אבן עמידה מפני שחיקה וכתמים תוך היא מעולה להנחה של סירים חמים, ללא שחיקה או נזק.

רבים בוחרים כיום בשיש גרניט למטבח בעיקר משום שהוא יוצרים מראה עשיר במקום, תוך שהסיבה המרכזית לבחירה בגרניט היא העמידות שהשיש מספק, כמו גם גמישות וההתאמה לכל מרחב.

אבן קיסר – שיש אבן קיסר נחשב איכותי ומעניין במיוחד וזאת משום שהטקסטורות והצבעים שלו משתנים כל הזמן, אך זאת תוך שמירה על מראה אחיד. השיש שגווניו בדרך כלל בהירים, מתאים לעיצוב המטבח כמו גם שהוא מעולה להנחה והרכבה על גבי אי במטבח: מה שיוצר תחושת לובן וניקיון במקום.

שיש אבן קיסר מיוצר מתערובות חול דבקים וחומרי תעשייה שהופכים אותו לעמיד במיוחד, לכן הוא כה פופולארי בקרב אנשים אשר בונים בית.

שיש אוניקס – אם אתם רוצים להקנות מראה מטבח מלכותי וחמים, תוכלו להשתמש בשיש אוניקס הידוע בכתמתמות ובמראה הזהוב שהוא מאפשר. באמצעות שיש זה העשוי קוורץ וגבישים מוצפנים, ניתן לבנות כל משטח למטבח, בעוד שהלוחות הייחודית המתעצמות עם גווני כהים אדומים ושחורים: מאפשרים משטח המזכיר את השיש המוכר, עם יצירת צירופים מעניינים וקבלת משטח עמיד ואיכותי.

שיש דמוי עץ – משטחים נוספים שניתן לבנות איתם אי למטבח הם משטחי שיש דמויי עץ. השיטה החדשה שמקנה נוחות בעיצוב כמו גם בחירת שיש בעלות נמוכה,  יוצרת מראה של עץ באמצעות שילוב חומרי שיש המדמים עץ, תוך חימום המשטח בטמפרטורות גבוהות. התוצאה: משטחים עמידים במיוחד. לכן בחירה בסוג של משטח תהיה מבורכת.

.